Foto by: Stjepan Tafra
Foto by: Stjepan Tafra
Foto by: Stjepan Tafra
Foto by: Stjepan Tafra
Foto by: Stjepan Tafra
Kako do nas?
KomižaRukavac

Smještajne jedinice
Apartman Mare (2+2) - Komiža Apartman Maslina I (2+1) - Rukavac Apartman Maslina II (2+2) - RukavacApartman Maslina III (2+1) - Rukavac

Korisni linkovi
JadrolinijaTuristička zajednica grada KomižeTuristička zajednica grada Visa
Vremenska prognoza
Otok Vis
Smijer vjetra: NE
Brzina vjetra: 2 (m/s)
Temperatura 28 C
Vlaznost 43 %
Tlak zraka: 1013.4 hPa
Izmjereno u: 22:00h (07.08.)
Novosti i obavijesti
Trenutno nema obavijesti.
Rukavac
Mjesto Rukavac nalazi se na južnoj strani otoka Visa. Udaljeno je od grada Visa točno 10 Km. Nekada davno bilo je to tipično dalmatinsko ribarsko mjesto, a danas je to jedno od najatraktivnijih turističkih destinacija na otoku Visu između ostalog i radi kvalitetnog smještaja.

Uz uvalu Rukavac nalazi se i nadaleko čuvena plaža Srebrna, prirodna, šljunkovita plaža koja s pravom spada u najljepše plaže Dalmacije. Ispred Rukavca nalazi se nekoliko manjih otočića prikladnih za jednodneve izlete, a svakako treba istaknuti otočić Ravnik na kojem se nalazi prirodni fenomen, Zelena Špilja.

U Rukavcu gostima na raspolaganju stoji veliki broj kategoriziranih apartmana različitih veličina u kućama koje su izgrađene upravo za turističku djelatnost, pa se odlikuju funkcionalnošću i kvalitetom. Sa terasa apartmana pruža se pogled ili na more ili na zelenilo iznad Rukavca, a u večernjim satima gosti mogu uživati u hrani pripremljenoj na roštilju u vrtu.

Odmor u Rukavcu pogodan je za goste koji danju žele uživati u prekrasnim plažama i kristalnom moru, a navečer u druženju s prijateljima na terasama udobnih apartmana ili u vrtovima oko kuća. U najstarijem dijelu Rukavca uz samo more smješten je tradicionalni dalmatinski restoran Dalmatino gdje vam ribu pripravljaju domaćini na klasičan dalmatinski način .

Izdvojeno iz fotogalerije
Kontakt informacije
Apartman Mare
Tina Ujevića 28a
21485 Komiža, Otok Vis
Apartmani Maslina I i Maslina II
Griže 8
21480 Rukavac, Otok Vis
 
Kontakt informacije: Marina Perković (+385 91 955 00 94) i Maksim Šijak (+385 91 787 76 59) ili na info@apartman-mare.com
Copyright © 2013 | Apartmani Mare - Otok Vis - Komiža - Rukavac